1 paket margarin
3-4 kaşık yoğurt
1 Su bardağı pudra şekeri
1 Paket vanilya
1 Paket kabartma tozu
Alabildiği Kadar un
İÇİ İçin
2 su bardağı süt
1 paket puding
Üzeri için
Pudra Şekeri
Yapılışı
Önce iç malzemesi hazirlanir. 1 Paket puding 2 bardak süt ile hazırlanıp soğumaya bırakılır. Daha sonra tüm hamur malzemeleri bir kaba alınıp yoğurulur. Cevizden biraz büyük parçalar alınıp el ile açıp içine 1 tatlı kaşığı puding konulup yuvarlak hale getirilip tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 175°C fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirilir. Ilıdıktan sonra üzerine pudra şekeri serpilip servis edilir.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder