13 Haziran 2017 Salı

Sürpriz Kurabiye




1 paket margarin 
3-4 kaşık yoğurt 
1 Su bardağı pudra şekeri 
1 Paket vanilya 
1 Paket kabartma tozu 
Alabildiği Kadar un

İÇİ İçin
2 su bardağı süt 
1 paket puding
Üzeri için
Pudra Şekeri 
Yapılışı 
Önce iç malzemesi hazirlanir. 1 Paket puding 2 bardak süt ile hazırlanıp soğumaya bırakılır. Daha sonra tüm hamur malzemeleri bir kaba alınıp yoğurulur. Cevizden biraz büyük parçalar alınıp el ile açıp içine 1 tatlı kaşığı puding konulup yuvarlak hale getirilip tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 175°C fırında üzeri hafif kızarana kadar pişirilir. Ilıdıktan sonra üzerine pudra şekeri serpilip servis edilir.
Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder